1:1 Transformatiesessies

praktijkruimte-rode-stoeltjes

Ik ben op tijdelijke basis in te zetten bij specifieke projecten of voor een afgebakend (verander of reorganisatie) traject binnen uw bedrijf. Via detachering of tijdelijk contract kunt u mij gericht inzetten voor uw doelstelling.

Het is ook mogelijk om individuele transformatiesessies in avonden en weekends in te plannen. Neem hiervoor contact op via het gratis adviesgesprek // contactformulier.

Via een 1 op 1 transformatiesessie wil ik als transformatiespecialist & ervaren trainer het proces van de cliënt/medewerker op gang brengen. Wij kijken eerst naar uw thema(s) en klachten en welke stappen nodig zijn om tot verandering en vervulling te komen, op de gebieden die voor u belangrijk zijn. De transformatiesessies zijn oplossingsgericht en uw doel is ons uitgangspunt. Mijn rol tijdens het transformatiesessie is aandachtig luisteren, openbrekende en confronterende vragen stellen, oefenen, meekijken met uw proces en aanmoedigen, en de juiste strategie kiezen waardoor doorbraak kan ontstaan op de gebieden waarin u vastloopt. Tijdens ons adviesgesprek zal ik vragen naar uw achtergrond, situatie en wat u wil bereiken. Het is belangrijk om een concreet doel te formuleren, waar wij de focus op kunnen leggen tijdens de sessies. Uiteraard is alles bespreekbaar. Een transformatieproces is niet star maar dynamisch.

Ik heb 8 speciale trajecten naar verandering en vervulling ontwikkeld. Kijk eens rustig welk traject bij u past en wat voor u van toepassing is.

Mocht u een en ander liever (in aanvang) in groepsverband willen onderzoeken, dan bent u welkom bij de transformatie training, die in twee afzonderlijke dagen wordt gegeven. Groepsdynamiek heeft een lerend effect door het ervaren van blokkades en weerstand tijdens interactie met anderen en het vinden van inzichten daardoor. Mensen zijn onze grootste spiegels. U kunt na de training desgewenst uw transformatieproces vervolgen tijdens individuele transformatiesessies en uw zelfgekozen speciale TRAJECT.

Kortdurende begeleiding is gemiddeld 3 maanden (tot 6 transformatiesessies) vaak bij mildere zingevings- en levensvragen.

Middellange begeleiding is gemiddeld 6 maanden tot maximaal 1 jaar (12 tot maximaal 24 sessies) vaak bij dieper gewortelde issues en meer ontwrichtende problematiek.

De eerste twee sessies zijn oriënterend en daarna bespreken wij wat bij u past. De transformatiesessies vinden op werklocaties plaats (reiskosten á 0,20/km gerekend vanaf de Middenbeemster, Noord Holland naar die locatie). De sessies kunnen ook buiten het bedrijf extern in de Middenbeemster plaatsvinden. Ik kies voor kwalitatieve tijd investeren in de gesprekken en begeleiding van u, om transformerende ontwikkelingen te kunnen realiseren. Vandaar dat de transformatiesessies niet 1 uur maar 1,5 uur zijn.

© 2016 – 2017 Door Zelfreflectie naar Transformatie. Alle rechten voorbehouden.