Individuele Trajecten – Uitgebreide info

 

Het is mogelijk om individuele transformatietrajecten te volgen. Neem hiervoor contact op via het vrijblijvend adviesgesprek // contactformulier.

Via een 1 op 1 transformatiesessie wil ik als transformatiespecialist & ervaren trainer/counselor het proces van de cliënt op gang brengen. Wij kijken eerst naar uw thema(s) en klachten en welke stappen nodig zijn om tot vernieuwing en doorbraak te komen, op de gebieden die voor u belangrijk zijn. De transformatietrajecten zijn oplossingsgericht en uw doel is het uitgangspunt. Mijn begeleiding tijdens de transformatietrajecten is aandachtig luisteren, openbrekende en confronterende vragen stellen, oefenen, praktische opdrachten, meekijken met uw proces en aanmoedigen, en de juiste strategie kiezen waardoor doorbraak kan ontstaan op de gebieden waarin u vastloopt. Tijdens ons adviesgesprek zal ik vragen naar uw achtergrond, situatie en wat u wilt bereiken. Het is belangrijk om een concreet doel te formuleren, waar wij de focus op kunnen leggen tijdens de sessies. Uiteraard is alles bespreekbaar. Een transformatieproces is niet star maar dynamisch en cyclisch.

Ik heb 8 speciale trajecten naar vernieuwing en vervulling ontwikkeld. Kijk eens rustig welk traject bij u past en wat voor u van toepassing is (wellicht zijn het 2 of meer thema’s voor u).

Mocht u een en ander liever in groepsverband willen onderzoeken, dan bent u welkom bij de intensieve transformatie-training, die in twee dagen in het weekend wordt gegeven in Amsterdam. Groepsdynamiek heeft een lerend effect door het ervaren van blokkades en weerstand tijdens interactie met anderen en het vinden van inzichten daardoor. Mensen zijn onze grootste spiegels. U kunt na de weekendtraining desgewenst uw transformatieproces vervolgen tijdens een individueel transformatietraject.

Kortdurende begeleiding is gemiddeld 3 maanden (tot 6 transformatiesessies) vaak bij mildere zingevings- en levensvragen.

Middellange begeleiding is gemiddeld 6 maanden tot maximaal 1 jaar (12 tot maximaal 24 sessies) vaak bij dieper gewortelde issues en meer ontwrichtende problematiek.

De eerste twee sessies zijn oriënterend en daarna bespreken wij wat bij u past. Ik kies voor kwalitatieve tijd investeren in de gesprekken en begeleiding, om transformerende ontwikkelingen te kunnen realiseren. Vandaar dat de transformatiesessies niet 45 minuten maar 1,5 uur zijn. De sessies door de week vinden in mijn counselling-praktijk in de Middenbeemster plaats.

De transformatiesessies gericht op loopbaan en zingeving kunnen ook op externe locaties plaatsvinden (reiskosten á 0,20/km gerekend vanaf de Middenbeemster in Noord Holland naar die locatie). U heeft de keuze om deze locatie zelf te selecteren.

© 2016 – 2018 Door Zelfreflectie naar Transformatie. Alle rechten voorbehouden.