Masterclass – Bewustwording & Inzicht

Tijdens de maandelijkse Masterclass – Bewustwording & Inzicht – neem ik u mee op reis in het onderbewuste, waar onze belemmeringen, ons vastlopen en onze blokkades zitten.

Een helingsproces begint met bewustwording. Indien we de verbanden en verbindingen kunnen zien in ons gedrag, gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling beschadigd of gewond is geraakt waardoor we vastlopen, dan kunnen we de inzichten die daar uit voortkomen omvormen naar nieuwe keuzes en een andere manier van kijken en voelen naar onszelf en onze omgeving. Met bewustwording & inzichten hebben wij alle mogelijkheden om te kiezen voor de laatste stap naar onze innerlijke bevrijding: Het verwerken van eventuele trauma’s via lichaamsgerichte trauma-specialisten. Indien nodig, verwijs ik u graag door naar top-specialisten (Geregistreerd in het BIG register – en vergoed via de basis GGZ).

De Masterclass behandeld beknopt de highlights van de Transformatietraining, die gericht is op het doorbreken van vastlopen, en het verschaffen van een diepere bewustwording en heldere inzichten. Van machteloos naar zelfbepalend. Van angstig naar moedig. Van onbewust naar zelfbewust. Van vastlopen naar Nieuw Perspectief creëren.

De Masterclass is van 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief inlooptijd, incl. koffie/thee en pauze).

Op een uitstekend bereikbare locatie in Noord Holland.

Deelname bedraagt € 69 per persoon (ex 21% btw).

Data 2018: (volgt nog)

April

Mei

Juni

September

Oktober

November