Masterclass – Bewustwording & Inzicht

Tijdens de Masterclass – Bewustwording & Inzicht – neem ik u mee op reis in het onderbewuste, waar onze belemmeringen, ons vastlopen en onze blokkades zitten. Zodra wij die reis bewust beginnen, zijn wij op weg naar herstel en heling.

WAAROM: Een herstel- en helingsproces begint met bewustwording en inzichten. Indien we de verbanden en verbindingen kunnen zien in ons gedrag, gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling beschadigd of gewond is geraakt waardoor we vastlopen, dan kunnen we de inzichten die daar uit voortkomen omvormen naar nieuwe keuzes en een nieuwe manier van kijken en voelen naar onszelf en onze wereld.

WAT: De Masterclass vormt een diepte-reis in het vinden van grotere bewustwording en heldere inzichten. Van Machteloos naar Zelfbepalend. Van Angstig naar Moedig. Van Onbewust naar Zelfbewust. Van Vastlopen naar Nieuw Perspectief zien/ervaren. Er wordt concrete informatie gegeven over bewustwordingsprocessen, de fasen van herstel en heling en wat dat allemaal kan opleveren. Daarnaast zal er interactie zijn met andere deelnemers en zullen er opdrachten zijn om de eigen bewustwording en inzichten te onderzoeken.

VOOR WIE: voor iedereen die te maken heeft met vastlopen in het leven (bijvoorbeeld in relaties, werk of zingevingsgevoelens) waarvan de oorsprong mogelijk te herleiden is naar een moeilijk verleden. Of voor iedereen die behoefte voelt aan vernieuwing, grotere bewustwording en meer innerlijke rust en vrijheid.

LOCATIE: De masterclass wordt gegeven op een uitstekend bereikbare locatie (met trein, bus en fiets) gesitueerd in Amsterdam Centraal Station. De gegevens ontvangt u na aanmelding.

De masterclass begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur (tussendoor is er een korte pauze).

KOSTEN: € 99, ex btw.

Koffie en thee inbegrepen.

DATA 

Zondag 16 september 2018

Zondag 21 oktober 2018

Zondag 18 november 2018

Zondag 16 december 2018

Zondag 20 januari 2019

Zondag 17 februari 2019

Zondag 17 maart 2019

Zondag 21 april 2019

Zondag 19 mei 2019

Zondag 16 juni 2019

AANMELDFORMULIER

Door onderstaand aanmeldformulier in te sturen, ontvangt u een factuur die u binnen 3 werkdagen voldoet. Inschrijving sluit 5 werkdagen voor de Masterclass. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken (25) dus op tijd aanmelden is belangrijk.

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik wil deelnemen aan de MASTERCLASS op