Over Miranda Nanda Maria van Dijk

‘TRANSFORMATIE VIA DIEPGAAND PROGRAMMA’

‘Het lijkt vaak onmogelijk tot je het doet en het gebeurt’

Mijn naam is Miranda (Nanda Maria) van Dijk (1965). Mijn programma laat zien dat naar binnen kijken en gaan, de weg naar vernieuwing, acceptatie en bevrijding is. Ik heb altijd een onaflatende passie voor menselijke ontwikkelingsprocessen gehad. Ik ben opgeleid op het gebied van verandering, empowerment en psychosociale en psychologische begeleiding. Met meer dan 30 jaar ervaring als trainer & verandermanager op het gebied van verandering en empowerment binnen 35 bedrijven, wilde ik nog veel diepgaander met mensen werken aan hun persoonlijke transformatie. In mijn vak zag en zie ik vaak dat aanzienlijk wat mensen nog worstelen en vastlopen in relaties, levensinvulling en werk. Het is allemaal met elkaar verbonden en de kern is vaak te herleiden naar het verleden.

Ik help mensen om van binnenuit stappen te zetten. Transformatie is ook een persoonlijk thema. Ik geloof sterk dat de zoekende of gewonde mens het vermogen heeft om zichzelf te helen en een vervullend leven kan leiden. Ook door mijn levensgeschiedenis en de overwinning daarop geloof ik dat. Door deze combinatie van ruime professionele kennis en persoonlijke ervaring ben ik een ervaren transformatie-specialist, die mensen kan brengen bij hun mogelijkheden tot persoonlijke transformatie en een nieuw innerlijke perspectief.

Ook mijn boek Helende schoonheid van Zelfreflectie schreef ik als aanmoediging voor deze doelgroep die wil werken aan persoonlijke transformatie. Het is soms nodig om werkelijk aan te gaan wat belemmert om vernieuwing en bevrijding te vinden. Dat gaat niet vanzelf, dat vergt commitment, durf en vooral inspanning. Die visie en aanpak komt terug in mijn werk en privéleven. Want het lijkt vaak onmogelijk tot je het doet en het gebeurt.

Voor meer professionele achtergrond en mijn resumé : klik op de linkedin button links boven op de pagina. Het thema MENSELIJKE TRANSFORMATIE belicht ik en draag ik uit via trajecten, trainingen, lezingen/seminars, masterclasses, interviews en themaboeken om positief bij te dragen aan het vergroten van de kwaliteit van leven van mensen. Bovendien dragen vervulde mensen bij aan een groter collectief welbevinden en een maatschappelijk fijnere leefbare wereld.

Vanuit oprechte betrokkenheid en professionele ervaring heb ik dit diepgaand transformatie-programma ontwikkeld. Transformatie van binnenuit ontstaat allereerst door bewustwording en inzicht. Vervolgens verantwoordelijkheid nemen en door emotionele blokkades heenbreken. Tijdens de trainingen en de trajecten ervaren deelnemers deze fasen. De trainingen en trajecten zijn gericht op het mogelijk maken van echte doorbraken en transformerende ontwikkelingen op het gebied van bewustwording en inzichten. Dat vergt een diepgaande en soms confronterende aanpak en commitment, vertrouwen en openheid van de mensen die deelnemen. De lezing/seminar is oriënterend en versterkend, de masterclass is interactief en beiden zijn gericht op het vergroten van bewustwording en inzichten in herstel- en helingsprocessen en welke mogelijkheden men daar in heeft en welke fasen dat kent.

Heeft u behoefte aan meer uitleg en overleg, dan is er het vrijblijvend telefonisch adviesgesprek, waarin ik aandachtig luister naar uw vraag en doelstelling. Vul hiervoor het vrijblijvend adviesgesprek // algemeen contactformulier in en dan neem ik, op het door u aangegeven moment, telefonisch contact met u op. Heel graag tot horens en tot ziens tijdens het diepte-programma.