Over Miranda – Trainer, Counselor & Transformatiespecialist

‘TRANSFORMATIE VIA DIEPGAAND PROGRAMMA’

‘It always seems impossible until it’s done’

Mijn naam is Miranda (Nanda Maria) van Dijk (1965). Door Zelfreflectie naar Transformatie geeft aan dat naar binnen kijken en gaan, de weg naar vernieuwing en acceptatie is. Ik heb altijd een onaflatende passie voor menselijke ontwikkelingsprocessen gehad. Ik ben opgeleid op het gebied van verandering, empowerment en psychosociale en psychologische begeleiding. Met meer dan 30 jaar ervaring als trainer & senior-manager op het gebied van verandermanagement en empowerment binnen 35 bedrijven, wilde ik nog veel diepgaander met mensen werken aan hun persoonlijke transformatie. In mijn vak zag en zie ik vaak dat aanzienlijk wat mensen nog worstelen en vastlopen in relaties, levensinvulling en werk. Het is allemaal met elkaar verbonden.

Ik help deze mensen om dat te doorbreken van binnenuit. Transformatie is ook een persoonlijk thema. Ik geloof sterk dat de zoekende of gewonde mens het vermogen heeft om zichzelf te helen en een vervullend leven kan leiden. Ook door mijn levensgeschiedenis en de overwinning daarop geloof ik dat. Door deze combinatie van ruime professionele kennis en persoonlijke ervaring ben ik een gedegen transformatie-specialist, die mensen kan motiveren en brengen bij hun persoonlijke transformatie en een nieuw innerlijke weten. Ook mijn boek Helende schoonheid van Zelfreflectie schreef ik als aanmoediging voor deze doelgroep die wil werken aan persoonlijke transformatie. Het is soms nodig om werkelijk aan te gaan wat belemmert om levensgeluk en vervulling in jezelf te vinden. Dat gaat niet vanzelf, dat vergt commitment, durf en vooral inspanning. Die visie en aanpak komt terug in mijn werk en privéleven. Want het lijkt vaak onmogelijk totdat je het werkelijk doet en het gebeurt.

Voor meer professionele achtergrond en mijn resumé : klik op de linkedin button links boven op de pagina. Het thema TRANSFORMATIE belicht ik en draag ik uit via trajecten, trainingen, lezingen, masterclasses, interviews en themaboeken om positief bij te dragen aan de kwaliteit van leven van mensen. Bovendien dragen vervulde mensen bij aan een groter collectief welbevinden en een maatschappelijk fijnere leefbare wereld.

Vanuit betrokkenheid en professionele ervaring heb ik dit diepgaande programma ontwikkeld. Transformatie van binnenuit ontstaat allereerst door bewustwording en inzicht. Vervolgens verantwoordelijkheid nemen en door emotionele blokkades heenbreken. Tijdens de trainingen en tijdens de 8 speciale trajecten ervaren deelnemers deze fasen. De trainingen en trajecten zijn gericht op het mogelijk maken van echte doorbraken en transformerende ontwikkelingen. Dat vergt een diepgaande en soms confronterende aanpak en commitment, vertrouwen en openheid van de mensen die deelnemen. De lezing is informatief en de masterclass is interactief en zijn gericht op oriëntering en aanmoediging.

Heeft u behoefte aan meer uitleg en overleg, dan is er mijn gratis telefonisch adviesgesprek, waarin ik aandachtig luister naar uw hulpvraag en doelstelling. Vul hiervoor het gratis adviesgesprek // contactformulier in en dan neem ik, op het door u aangegeven moment, telefonisch contact met u op. Heel graag tot horens en tot ziens.

cropped-BannerFBDZNT.jpg