Transformatie Training (groep) – Uitgebreide info

Wat De intensieve training is bedoeld voor mensen die worstelen en vastlopen en dit willen aanpakken. Door de diepgaande aanpak kan men met deze training de eerste stap zetten om het transformatieproces te beginnen. Tijdens de training is er ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor kwalitatieve aandacht voor iedereen en een veilige, professionele begeleiding en rustige omgeving. De training is gericht op doorbraken in bewustwording, inzicht, gevoelsbeleving en actie teweegbrengen. Door vragen, oefeningen, interactie met anderen en spiegelgesprekken, leert u stap voor stap uzelf opnieuw kennen, remmende patronen en emotionele blokkades herkennen en begrijpen. De trainingsdagen bieden een constante spiegel waar u in kunt kijken. We gaan vrij direct naar de kern van uw vastlopen maar behouden uw doel constant als kompas. Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van diverse vormen van begeleiding: sociale en positieve psychologie, afhankelijk van uw vraag en doelstelling.

Voor wie Voor mensen die (te) lang worstelen en vastlopen t.a.v. identiteit, relaties of levens- en zingevingsvragen. Mensen die streven naar significante vernieuwing in zichzelf waardoor hun kwaliteit van leven, zingevingsgevoelens en perceptie sterk verbeterd. Bewustwording, inzicht en voelen ontstaan van binnenuit waardoor de transformatie (vernieuwing) kan beklijven.

Waar Een rustige trainingsruimte in Amsterdam, uitstekend bereikbaar met OV.

Duur en wanneer In verband met het intensieve karakter van de training is deze opgesplitst in twee aparte trainingsdagen van 10.00 uur tot 16.30 uur. Materialen, koffie/thee en water zijn inbegrepen. De lunch kan op de locatie gebruikt worden (voor een gezond lunchpakket van 18 euro, incl. koffie/thee en een fijne zitplek in het restaurant kun je je opgeven). Je kunt ook even de benen strekken en de lunch extern nuttigen tussen de middag.

Het Transformatie programma is als volgt samengesteld:

Dag 1 Zelfreflectie & Transformatie

Deel A Herkenning in de groep: kennismaking met de groep, doel en vastlopen concreet benoemen, onderzoek naar uw actuele thema’s, overtuigingen, waarnemingen en gedachten.

Deel B Zelfreflectie en Transformatie: kijken in uzelf, patronen en gedrag (herkennen en begrijpen), vergroten van uw bewustzijn en mogelijkheden tot vernieuwing ontdekken.

Dag 2 Commitment & Integreren

Deel A Bespreken van de twee opdrachten die u mee kreeg:  bewustwording, inzichten, keuzes en acties.

Deel B De weg er doorheen, is de weg eruit: commitment naar uzelf, veiligheid in uzelf, cognities veranderen, uw innerlijke kracht ontdekken.

Deel C Opstellen van uw persoonlijk transformatieplan: wat hebt u geleerd en gevoeld, wat zijn uw vervolgstappen.

Aan het einde van 2 dagen training hebt u het volgende geleerd:

  1. U hebt inzicht gekregen in uw actuele thema’s, de herkomst (in relatie tot gezin van herkomst)
  2. U weet nu uw patronen in denken en voelen; symptomen in uw gedrag en gevoelens;
  3. U weet uw kwetsbaarheid te beschermen en accepteren (zonder verdringing) en kunt uw innerlijke mogelijkheden inzetten om vrijer te leven en beleven;
  4. U ervaart commitment naar uzelf en durft tot uitvoering van vervolgstappen over te gaan om uw transformatieproces verder te vervolgen;

Uitleg van het programma: De training vormt een intensief onderzoek dat gericht is op doorbraak in bewustwording & inzichten. Deelnemers ervaren en leren tijdens het transformatieprogramma, wat dit voor hen persoonlijk betekent. Deelnemers worden uitgenodigd om te voelen, benoemen en trotseren. Ze ontvangen heldere uitleg (theoretisch kader), diepgaande en confronterende vragen, opdrachten en oefeningen die uitdagen om diepgaand onderzoek te doen naar alles wat hen tegenhoudt maar ook hoe men daar doorheen breekt. Daarnaast leert men om opgedane inzichten, bewustwording, gevoelens en nieuw handelen in een transformatieplan samen te vatten, dat concrete handvaten geeft en commitment vastlegt om ná de training vervolgstappen te kunnen zetten.

Uw bijdrage: Commitment en openheid om tijdens de twee trainingsdagen te willen leren en de bereidheid om te willen transformeren.

Tarief van het 2 daagse diepte-programma in het weekend: € 397 (ex 21% btw).

Dit is inclusief onbeperkt koffie/thee/water en alle trainingsmaterialen.

Voor Aanmeld- en annuleringsvoorwaarden van deze transformatietraining verwijs ik naar de pagina op deze website. Indien de training volgeboekt is, kunt u zich voor de volgende training aanmelden.

Hier de link naar het AANMELDFORMULIER