Masterclass – Bewustwording & Inzicht – Info, Data & Aanmelden

 

Kijk de video even rustig en lees de uitgebreide info over de Masterclass ook vooral nog even door om jezelf goed te informeren.

Tijdens de Masterclass – Bewustwording & Inzicht – neem ik u mee op reis in het onderbewuste en onbewuste. Zodra wij die reis beginnen, zijn wij op weg naar nieuwe mogelijkheden en herstel en heling.

WAAROM: Een herstel- en helingsproces begint met bewustwording en inzichten. Indien we de verbanden en verbindingen kunnen zien in ons gedrag, gevoelsleven en wat er in onze menselijke ontwikkeling beschadigd of gewond is geraakt waardoor we vastlopen, dan kunnen we de inzichten die daar uit voortkomen omvormen door onze helderheid, en de nieuwe keuzes en nieuwe manier van kijken en voelen naar onszelf en onze wereld, die dan ontstaat.

WAT: De Masterclass vormt een diepte-reis in het vinden van grotere bewustwording en heldere inzichten in zelfkennis en herstel- en helingsprocessen. Van Machteloos naar Zelfbepalend. Van Angstig naar Moedig. Van Onbewust naar Zelfbewust. Van Vastlopen naar Nieuw Perspectief zien/ervaren. Er wordt essentiële informatie gegeven over bewustwordingsprocessen, de fasen van herstel en heling en wat dat allemaal kan opleveren. Daarnaast zal er interactie zijn met andere deelnemers en zullen er enkele opdrachten zijn om de eigen bewustwording en inzichten te onderzoeken en vergroten.

VOOR WIE: voor iedereen die te maken heeft met vastlopen in het leven waarvan de oorsprong mogelijk te herleiden is naar een belastend verleden. Of voor iedereen die behoefte voelt aan vernieuwing, grotere zelfkennis, meer innerlijke rust en vrijheid en inzicht in herstel- en helingsprocessen en de nieuwe mogelijkheden die daardoor ontstaan.

LOCATIE: De masterclass wordt gegeven op een uitstekend bereikbare locatie, gratis parkeren met uw auto op zondag voor de deur. Afslag S114 vanaf de Ring A10. En 15 minuten met tram 26 vanaf Amsterdam Centraal Station. Uitstappen bij halte Lumierestraat. Gesitueerd in Blijburg – Amsterdam. De gegevens ontvangt u na aanmelding en ontvangst van betaling.

TIJD

De masterclass begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur (tussendoor is er een korte pauze).

Koffie, thee en water zijn inbegrepen.

DATA 

Zondag 23 september 2018

Zondag 21 oktober 2018

Zondag 18 november 2018

Zondag 16 december 2018

Zondag 20 januari 2019

Zondag 17 februari 2019

Zondag 17 maart 2019

Zondag 21 april 2019

Zondag 19 mei 2019

Zondag 16 juni 2019

AANMELDFORMULIER

Door onderstaand aanmeldformulier in te sturen, ontvangt u een factuur van € 120, ex 21% btw, die u binnen 3 werkdagen voldoet. Inschrijving sluit 5 werkdagen voor de Masterclass. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken (30) dus op tijd aanmelden is belangrijk.

Restitutie bij ziekte of overmacht is niet mogelijk. U mag uw plek wel afstaan aan iemand die uw masterclass-ticket van u overneemt. U kunt mij dan deze vervangende naam doormailen.

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik wil deelnemen aan de MASTERCLASS op